Verzending & bezorging

Verzending

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m zaterdag)  vóór 14:00 uur worden gedaan, zullen onze patissiers doorgaans dezelfde werkdag maken en verzenden. Bestellingen ontvangen op zondag of op feestdagen worden op de eerstvolgende werkdag gemaakt en verzonden.

We verzenden tijdelijk binnen Nederland vanaf € 30,- gratis!

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,95 voor bestellingen onder de € 30,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 30,-

Voor verzending buiten Nederland hanteren wij de volgende tarieven:

€ 8,95 voor bestellingen onder de € 35,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 35,-

Temperatuur gevoelige producten

Chocolade is erg gevoelig voor temperatuursschomelingen. We verzenden de producten met de grootste zorgvuldigheid maar zullen bij temperaturen boven de 25ºc de verzending mogelijk uitstellen. Uiteraard zullen we u dan tijdig informeren en kunt u indien gewenst uw bestelling kosteloos annuleren. Na levering adviseren wij u de chocolade te bewaren bij een zo constant mogelijke temperatuur tussen de 15º en 20ºC.

Levering via PostNL

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende dag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U krijgt van ons bericht inclusief Track & Trace code op het moment dat de bestelling bij ons verzonden is. Voor leveringen buiten Nederland werken wij ook met PostNL en dient u rekening te houden met één dag extra levertijd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website gebruikt moderne technieken die niet worden ondersteunt door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×