Verzending & bezorging

Verzending

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag)  vóór 14:00 uur worden gedaan, zullen onze patissiers doorgaans dezelfde werkdag maken en verzenden. Bestellingen ontvangen op vrijdag na 14:00 uur of op feestdagen worden op de eerstvolgende werkdag gemaakt en verzonden.

Het is mogelijk om bij het bestellen een gewenste verzenddatum aan te geven. Standaard staat deze datum op de eerstmogelijke dag. Let op! De verzenddatum is niet de bezorgdatum. Op de door u geselecteerde dag versturen wij uw bestelling. Over het algemeen wordt meer dan 90% van de bestellingen door DHL op de volgende werkdag bezorgd.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen binnen Nederland

€ 12,50 voor bestellingen naar België, Frankrijk of Duitsland

We bieden op dit moment geen verzending aan naar andere landen dan bovengenoemde landen.

Drukte door Corona

Online bestellen is tijdens de coronacrisis een veilige en makkelijke manier om producten in huis te halen. De hoeveelheid pakketten en brievenbuspakjes die DHL alsook Coco & Sebas verwerkt is daarom enorm toegenomen. Hierdoor kan de bezorging soms langer duren dan je van ons gewend bent. Dat geldt ook voor internationale zendingen. We vragen hiervoor begrip. Het helpt om je chocolade ruim op tijd en bij voorkeur op weekdagen te te bestellen.

Temperatuur gevoelige producten

Chocolade is erg gevoelig voor temperatuursschomelingen. We verzenden de producten met de grootste zorgvuldigheid maar zullen bij temperaturen boven de 25ºc de verzending mogelijk uitstellen. Uiteraard zullen we u dan tijdig informeren en kunt u indien gewenst uw bestelling kosteloos annuleren. Na levering adviseren wij u de chocolade te bewaren bij een zo constant mogelijke temperatuur tussen de 15º en 20ºC.

Levering via DHL

Levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende dag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U krijgt van ons bericht inclusief Track & Trace code op het moment dat de bestelling bij ons verzonden is. Voor leveringen buiten Nederland werken wij ook met DHL en dient u rekening te houden met één tot twee dagen extra levertijd.

Bestelling ophalen in een Brandstore

Indien u heeft aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen in één van onze brandstores staat deze over het algemeen de eerstvolgende dag na ontvangst van uw bestelling gereed. U krijgt van ons een email op het moment dat de bestelling gereed staat en opgehaald kan worden. Neem deze email mee (mag ook digitaal) als u de bestelling komt ophalen. Check altijd eerst de openingstijden om te voorkomen dat u voor een gesloten deur staat!

Bekijk de openingstijden van onze winkel in ‘s-Hertogenbosch hier.
Bekijk de openingstijden van onze winkel in Amsterdam hier.
Bekijk de openingstijden van onze winkel in Delft hier.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website gebruikt moderne technieken die niet worden ondersteunt door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×