Over ons

Coco & Sebas produceert vanuit een moderne productielocatie in Oirschot de meest verfijnde chocolade cadeautjes

Van Winkel in Best naar Chocolate Experience Centre in Oirschot

Bonbons die smaken als puur geluk. Repen verpakt als verleiding die je niet kunt weerstaan, cadeau’s die sprankelen. Oog en tongstrelend. Coco & Sebas belooft je de smaak van je leven. In 2017 begonnen met het idee om met een team van top-patissiers prachtige cadeautjes te creëren. De meest luxe en verfijnde chocolade producten op basis van topkwaliteit, duurzame  cacao, onderscheidend en stijlvol verpakt. Binnen een jaar was de ruimte achter de winkel in Best veel te klein en zijn we verhuisd naar een moderne locatie in Oirschot van waaruit we onze Coco & Sebas creaties maken en leveren aan klanten in binnen en buitenland. In dit Chocolate Experience Centre werken we elke dag met veel liefde aan eerlijke, premium kwaliteitsproducten. Van de classics, coco’s en season classics tot unieke limited edition specials.

Sparkle up your day

Geluksgevoel is wat Coco & Sebas weet op te roepen. Elk stukje chocolade, met enorm veel zorg en liefde gemaakt en vervolgens met veel aandacht verpakt in de meest stijlvolle luxe verpakking is een cadeautje op zich. Een cadeau om jezelf te schenken of om dierbaren mee te verrassen. Chocolade zoals je nog nooit geproefd hebt: geluk, genot en blijheid én een sprankeling gegarandeerd!

Snelst groeiende premium chocolademerk van Nederland

Steeds meer mensen worden blij van ons Coco & Sebas merk en hierdoor maken wij een sterke groei door. We zijn met onze eigen Brandstores inmiddels te vinden in Den Bosch, Delft en Amsterdam en openen binnenkort meer vestigingen in o.a. Breda en Utrecht. Daarnaast zijn we te vinden bij steeds meer mooie speciaalzaken in zowel Nederland als België en zijn we op 56 locaties door heel Duitsland te vinden.

Vanzelfsprekend duurzaam

Voor Coco & Sebas is het vanzelfsprekend dat we meewerken aan een duurzame cacao productie en een beter leven voor de cacaoboeren. Zo ondersteunen wij door de inkoop van geselecteerde chocolade het Cocoa Horizons programma en zijn we Rainforest Alliance gecertifieerd.

Coco & Sebas voor u!

Het Coco & Sebas merk, pure verwennerij voor uw klanten. Of het nu een een mooi assortiment is om in uw winkel(s) aan te bieden of een speciaal voor u ontwikkeld relatiegeschenk is, we bieden interessante oplossingen waar niet alleen uw klant of relatie blij van wordt. Neem snel contact op om de mogelijkheden met ons team te bespreken!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website gebruikt moderne technieken die niet worden ondersteunt door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×