Opening Brandstore Delft

Vrijdag 27 november is onze Brandstore aan de Jacob Gerritstraat 26 in Delft feestelijk geopend!

In onze Brandstore’s zijn niet alleen de producten uit ons gevarieerde assortiment verwen- en cadeauchocolade verkrijgbaar, maar óók exclusief voor de brandstore ontwikkelde producten en smaken. De vorig jaar geopende brandstore in ’s-Hertogenbosch blijkt een doorslaand succes. Daarom openen we in Delft een vergelijkbare winkel, al is deze in Delft uitgebreid met chocoladebereiding op locatie. Naast een zeer uitgebreid assortiment chocolade dat op allerlei manieren gepersonaliseerd kan worden, is een koffiebar ingericht voor een heerlijke take-away koffie. Ook kunnen bezoekers hier van koffie met bijpassende verwenchocolade genieten.

Over Coco & Sebas

Coco & Sebas, dat alweer vier jaar bestaat, is één van de snelst groeiende premium chocoladebedrijven van Nederland. Coco & Sebas staat voor liefde voor het vakmanschap en voor het pure product. Ons team van patissiers maken van elke chocoladecreatie een stijlvol en verrassend cadeau. Vanuit het atelier in Oirschot worden klanten uit binnen- en buitenland voorzien van stijlvol verpakte chocoladecadeautjes en lekkere luxe chocolade in de kenmerkende Coco & Sebas-stijl.

Chef-Patissier Remy Rombouts – het creatieve brein van het Brabantse bedrijf – is de geestelijk vader van de meest gevarieerde en verrassende chocoladecreaties. Dit zijn zonder uitzondering smaakvolle en bijzondere creaties. Coco & Sebas heeft bovendien al sinds de oprichting een speciale ‘Dutch’ lijn. Deze bestaat uit o.a. bonbons en gevulde bites met een typisch Nederlandse smaak in witte chocolade voorzien van een Delfts Blauwe afwerking. Het openen van een brand store in Delft voelt dan ook als thuiskomen. Om inwoners van Delft en omgeving alles wat Coco & Sebas in huis heeft te kunnen laten zien én beleven, is ervoor gekozen op een prominente locatie een brandstore te openen.

Ook Coco & Sebas winkels in ‘s-Hertogenbosch en Amsterdam

Naast de Brandstore in Delft hebben we oom een Brandstore aan de Vughterstraat 2 in ‘s-Hertogenbosch en een Coco & Sebas store aan het Rokin 104 te Amsterdam.

Liever niet naar een winkel? Shop hier online!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website gebruikt moderne technieken die niet worden ondersteunt door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×