We’re Hiring! Bekijk hier onze actuele vacatures

Choc-Late Productie BV is een snelgroeiende chocolatier van onderscheidende premium chocoladeproducten onder het Coco & Sebas merk, gevestigd in het Brabantse Oirschot. Onderscheidend door de verfijnde smaak én stijlvolle verpakking waardoor elk product een cadeautje voor jezelf of iemand anders is, puur genieten dus! Onze missie is het toveren van een glimlach op het gezicht, een sprankeling in de ogen van onze klanten.

De cultuur bij Coco & Sebas kenmerkt zicht door focus op klanten, creativiteit, kwaliteit en passie voor chocolade, dat alles in een sfeer waar plezier in ons werk belangrijk is.

In de afgelopen jaren heeft ons merk Coco & Sebas een flinke groei doorgemaakt en een goede naam opgebouwd in met name de Nederlandse en Duitse markt. Daarnaast hebben we inmiddels drie brandstores in ’s-Hertogenbosch, Delft en Amsterdam en zijn we nog steeds volop bezig met de verdere uitbouw en professionalisering van onze nog jonge organisatie. We willen namelijk voldoen aan de snelgroeiende vraag naar onze producten.

We groeien hard en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk hier voor de actuele vacatures

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website gebruikt moderne technieken die niet worden ondersteunt door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×