Grand Opening Brandstore in ‘s-Hertogenbosch

Op vrijdag 29 november om 16:00 uur wordt onze Brandstore aan de Vughterstraat 2 in ‘s-Hertogenbosch feestelijk geopend!

In onze Brandstore zijn niet alleen de producten uit ons gevarieerde assortiment verkrijgbaar, maar óók exclusief voor de brandstore ontwikkelde producten en smaken. Voor de eerste 100 klanten die een aankoop doen,ligt op vrijdag én zaterdag een gratis luxe chocoladeletter klaar bij aankoop van minimaal €15,-. Eén van deze chocoladeletters is een exclusieve limited edition voorzien van gold plated studs en Swarovski kristallen ontworpen door onze Chef Patissier Remy Rombouts in Samenwerking met de bekende designer Bjorn van den Berg met een waarde van maar liefst €1.000 euro.

Limited Edition Chocolade letter met Swarovski Kristallen

Limited Edition Chocolade letter met Swarovski Kristallen

Chef-Patissier Remy Rombouts – het creatieve brein van Coco & Sebas – is de geestelijk vader van de meest gevarieerde en verrassende chocoladecreaties. “We creëren zonder uitzondering smaakvolle en bijzondere creaties voor onze klanten. Of het nu gaat om een Formule 1-auto van chocolade, reepjes met bijzondere ingrediënten die heerlijk smaken bij een goed glas wijn, een chocoladehart met bladgoud of de allerlekkerste bonbons. Elk stukje chocolade wordt met zorg en liefde gemaakt,” aldus Rombouts.

Naast een zeer uitgebreid assortiment chocolade dat op allerlei manieren gepersonaliseerd kan worden, is een koffiebar ingericht voor een heerlijke take-away koffie. Ook kunnen bezoekers hier ter
plekke van koffie met bijpassende verwenchocolade genieten.

Over Coco & Sebas
Coco & Sebas, dat alweer drie jaar bestaat, is één van de snelst groeiende ambachtelijke chocoladebedrijven van Nederland. Vanuit het atelier in Oirschot worden klanten uit binnen- en buitenland voorzien van stijlvol verpakte chocoladecadeautjes en lekkere verwenchocolade in de kenmerkende Coco & Sebas-stijl. Om inwoners van ‘s-Hertogenbosch en omgeving alles wat Coco & Sebas in huis heeft te kunnen laten zien én beleven, is ervoor gekozen op een prominente locatie in de provinciehoofdstad een brandstore te openen.

Coco & Sebas werkt mee aan een duurzame cacaoproductie en een beter leven voor de cacaoboeren door inkoop van geselecteerde chocolade van het Cocoa Horizons programma.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website gebruikt moderne technieken die niet worden ondersteunt door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×