Coco & Sebas winkel dicht, webshop & Atelier blijven open!

De Webshop en het Atelier van Coco & Sebas blijven open, onze winkel (Brandstore) in Den Bosch is tijdelijk gesloten!

Onze winkel in de Vughterstraat in ‘s-Hertogenbosch hebben we tijdelijk gesloten. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit, daarom hebben we na zorgvuldige overweging besloten om onze winkel tot nader order te sluiten. We hopen dat deze maatregel van korte duur zal zijn en dat we je binnenkort weer kunnen verwelkomen in onze winkel.

De webshop (www.cocosebas.nl) is uiteraard 24 uur per dag geopend en we maken uw orders graag met zorg voor u gereed. PostNL heeft aangekondigd pakketjes op een veilige manier te blijven bezorgen. We hebben onze verzendkosten aangepast en per direct worden alle orders vanaf € 15,- gratis verzonden. We hebben tevens de actie #HartVanGoud gestart waarmee je geliefden en vrienden een hart onder de riem kunt steken of onze helden kunt laten weten dat je hun Hart van Goud waardeert door ze via onze webshop een mooi groot chocolade hart met bladgoud te sturen. Wij nemen de verzendkosten voor het hart voor onze rekening! De komende weken zullen we ons online assortiment met meer paaschocolade en regulier assortiment gaan uitbreiden. Houd onze website en social media kanalen in de gaten!

Voor onze zakelijke klanten blijft de reguliere productie overeind en doen we er alles aan om orders volledig en tijdig te kunnen blijven leveren. We werken met een beperktere capaciteit dan gebruikelijk in ons atelier om de veiligheid van onze medewerkers goed te kunnen garanderen. We hanteren hierbij strikt alle hygiënemaatregelen alsmede de maatregelen zoals door het RIVM aangegeven. Onze kantoormedewerkers werken veelal vanuit huis. Mochten er afwijkingen zijn in onze levering dan informeren we klanten uiteraard direct.

We wensen eenieder sterkte in deze moeilijke en onzekere tijden en danken onze medewerkers voor hun enorme inzet en steun! Voor nu, zorg goed voor jezelf en anderen om je heen!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website gebruikt moderne technieken die niet worden ondersteunt door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×